Campingpladser Vesterhavet

Der findes ikke noget skønnere, end at holde ferie ved Vesterhavet, især i denne sommer hvor det har været så varmt – og det eneste sted hvor man kunne få en lidt kølig brise ind over sig. Vi var ikke længe om at søge på campingpladser Vestjylland og campingpladser Vesterhavet, for at komme ud til Vesterhavet i vores sommerferie, og det kan varmt anbefales at at tage et campingophold i den skønne og rå natur der er derovre ved Vesterhavet. Da vi søgte på campingpladser vestjylland kom der nogle dejlige steder frem, og vi valgte den der lå tættest til havet. Det at holde camping ved Vesterhavet, giver simpelthen en så meget energi og ungerne er bare trætte når man når aftenen, og så kan vi voksne slappe af. Camping Vestjylland har jo mange forskellige natur oplevelser, for tager man for eksempel Rømø, så er det jo noget helt andet end Vejers Strand camping. For os var Vejers nemt at komme til, deres faciliteter bare super lækre og rene, og der var alt hvad vi havde brug for på ferien.

Normalt plejer vi at tage en luksus ferie sydpå, men i år var vejret bare så dejligt at vi blev hjemme i Danmark og fandt denne skønne campingplads Vestjylland – selvom det var en stor campingplads, med moderne faciliteter, var der alligevel plads til at man kunne være sig selv, der var rigtig god plads omkring os, og naboernes campingvogne, og det kunne vi godt lide. Som så mange andre steder ved Vesterhavet, så er der mange dejlige aktiviteter man kan foretage sig i den rå natur – om det så er at fiske, vindsurfe, cykle eller køre med de her sjove biler med sejl på – der er noget for alle, også for de små.
Det er ikke sidste gang at vi bliver hjemme i Danmark og holder ferie ved Vesterhavet, og da nu klimaet bliver varmere og varmere herhjemme, så er det jo godt at vi har Vesterhavet til at køle os ned ved.