Skønne sirup til kaffen hos Kaffeexpressen

Jeg kan kun varmt anbefale, at dem der er kaffe entusiaster som mig, lader sig forføre ind i kaffe og sirup land, også selvom man ikke lige bruger sukker i kaffen – det giver simpelthen en himmelsk smags oplevelse, som jeg har lidt svært ved at beskrive. Jeg er normalt til sort kaffe, af en god kvalitet, og helst hele bønner som jeg selv lige skal male – og det fik mig ind på Kaffeexpressen.dk hjemmesiden, hvor jeg gennem længere tid har købt min udmærkede og elskede kaffe. Jeg havde længe kigget efter de smagsvarianter der var i deres sirup sortiment, men da jeg ikke lige var til sukker i kaffen, tænkte jeg at det nok blev for sødt til mig. Så en dag fik jeg en kop kaffe med en af disse sirup smagsoplevelser – og jeg må sige at jeg blev så positivt overrasket, at jeg bestilte nogle varianter da jeg alligevel skulle købe min kaffe.

Sirup en luksus smagsoplevelse

I det sydlige udland, anvendes der meget oftere sirup i de lidt mere eksklusive kaffe man kan købe, og det er da heldigvis også blevet mere populært herhjemme. Jeg køber min kaffe og sirup hos Kaffeexpressen, jeg har kun gode erfaringer med deres kvalitets kaffe og deres vidunderlige smagsvarianter i sirup. Hertil kommer at de yder en suveræn kundeservice og jeg får mine varer leveret hurtigt. Jeg vil hellere have en kop mindre kaffe om dagen, og så hellere en god – og hellere en god kaffe med sirup efter en god middag, end en sort uden.