Inpro og deres Natursten bordplader

Vores køkken er lige blevet renoveret, og under denne renovation, havde jeg bestemt at jeg ville have en køkken bordplade i natursten af en eller anden slags – nu er det ikke lige det man ser mest når man er ude i byen, så jeg søgte på nettet for at se hvad der fandtes – for jeg havde virkelig set mange flotte bordplader i natur sten når vi havde været ude og rejse – men syntes også at der kommer flere og flere herhjemme. Jeg faldt over en hjemmeside der hed InPro.dk og blev straks forelsket i den ene af deres bordplader som de kalder Jura Beige bordplade – den var lys med spil i – så den lyste op i min køkken, og var samtidig meget praktisk, det var ikke en bordplade som man ser alt støv og snavs på.

Bordplader fra Inpro.dk

Der var godt nok mange klassiske og eksklusive natursten af høj kvalitet hos InPro, og jeg tænker også at det var derfor at jeg valgte at købe min bordplade hos dem. Jeg kontaktede dem, og fik en rigtig god kunde oplevelse af en faglig dygtig kunde service medarbejder, der også kunne fortælle mig omkring vedligeholdelsen af bordpladen som jeg havde valgt. Jeg står nu i mit nye køkken med den flotteste bordplade, efter min mening, og er lykkelig over at jeg tog den beslutning ved valg af bordpladen. Mange af vores gæster, har også spurgt ind til, hvor vi har købt den henne, da de også syntes at den var flot.