Mind Your Business har Power BI kurser

Selvom jeg er en dreven hund indenfor it – havde jeg alligevel lige brug for et kursus i Power BI, inden vi for alvor fik det implementeret i vores virksomhed – vi var ligesom nødsaget til at have et par stykker uddannet i det nye styringssystem i vores virksomhed. Når jeg skriver styringssystem, så mener jeg det er til at styre virksomhedens data med. vi skal alle forny os, og det måtte jeg så også – jeg sad og nørdede med mit eget Excel regneark, og så kommer de her unge dygtige økonomi mennesker ind, og siger, hvorfor har vi egentlig ikke Power Bi i virksomheden, det er da meget mere effektivt end det der Excel du sidder med. Det gav lige lidt stof til eftertanke, så derfor havnede jeg på uddannelses bænken igen sammen med en medarbejder.

Power-BI vores nye løsning til at styre virksomheden på

Mind Your Business eller myb.dk er efter min mening et professionelt sted at komme på uddannelse på. De ved hvad de taler om, og de forstår at videre formidle deres viden så alle kan forstå hvad det er de taler om. Vi fik efter vores kursus, skræddersyet en rigtig god løsning til netop vores virksomhed, og det kan jeg godt lide, at ens egne tanker og ideer kunne komme med. Samtidig har vi fået en Power Bi konsulent med ind over, indtil vi er helt dus med systemet. Jeg er rigtig glad for den rådgivning og vejledning vi har fået i forhold til netop vores virksomhed og Power BI.