Tag Metroen til det, du lige står og mangler

Når man som jeg bor i København, er det dejligt, at man altid har alting inden for rækkevidde. Mangler jeg eksempelvis et nyt stik til min computer, skal jeg blot bevæge mig 10 minutter med Metro, så står jeg midt i Fields.

Adgang til alt inden for 15 minutter

Her ligger der spændende butikker side om side – og de er alle i tørvejr, hvis det skulle regne. Grunden til at jeg kan komme til Fields på 10 minutter er, at København for nogle år siden fik Metroen som et effektivt transportmiddel.

Neden under jorden glider Metro-toget afsted med tusindvis af passager dagligt. Som noget helt nyt har vi i år fået en ny Metro-udvidelse, så vi kan komme endnu flere steder på et øjeblik. I praksis betyder det, at jeg kan få fat i lige det, jeg skal bruge inden for 15 minutter. Et nyt ur? Et USB-stik?
En blomsterbuket? En flyvetur til London? En rødvin til de impulsive gæster? En ny cykel, fordi den anden er blevet stjålet? Metroen kører mig altid derhen, hvor jeg kan få det, jeg lige står og mangler.