Campinghytter ved Skagen

Selvom man ikke er til campingferie i telt eller i en campingvogn, så er der alligevel mulighed for at få sig en dejlig ferie i Campinghytter. Nu er jeg nået den alder hvor telte og campingvogne ikke længere fanger min interesse når jeg skal holde sommerferie, til gengæld er jeg meget glad for at holde ferie i campinghytter eller homemobiles som også er ved at vinde indpas her i Danmark. I år gjorde vi det at vi søgte på campinghytter nordjylland og på hytter Skagen, da vi gerne ville nordpå, og udforske det øverste af Danmark, nu vejret herhjemme var så kanon godt. Det som jeg godt kan lide ved diverse Campinghytter, det er at de er veludstyrede, og hyggelige også selvom det skulle regne – og det at de er tilknyttet en campingplads, gør også at der er mulighed for at have gavn af de fælles faciliteter der er på campingpladserne.

Mange af os genkender den røde bygning fed de to danebro på den grønne gavldør, de står nemlig rigtig mange steder ved Vesterhavet og på øerne i Vesterhavet. Dem så vi også på vores tur til Skagen, og vi kom også ud på Grenen hvor de to have mødes.
Det var noget af det bedste vi gjorde i år, det med at søge på campinghytter Nordjylland, for vi fik det fedeste hus man kunne tænke sig på Skagen Sydstrand Camping, som så ovenikøbet lå i et meget naturskønt område.
Jeg havde helt glemt hvor dejligt der er ude ved Vesterhavet, og hvor rå en natur der er – og selvfølgelig fik vi da også en tur i sandormen, den røde traktor der tog os med ud til grenen og retur – Ungerne var helt vilde, og hvade svært ved at forstå, hvordan 2 have kunne mødes på den måde, og syntes det var sjovt at gå i strømmen hvor havene mødtes. Vi lejede også cykler og cyklede lidt rundt og så de seværdigheder der lige var i området, og et eller andet sted, så oplever man mere når man cykler end kører bil.