Det er ved at være tid til udendørs askebægre

Der var i gamle dage, hvor man kunne ryge stort set lige, hvor man havde lyst til, og så var det mere gentlemen, ser sørgede for at spørge høfligt, hvis der var andre – om de var rygere eller ej – om man måtte ryge eller ej.
Skoler, fly, arbejdspladser og meget andet: Man røg da bare lyst, når man ville.
Det er en helt anden tid i dag, hvor vi ser på den private sundhed, for vores skatter går også til behandlinger af folks sygdomme, der mere eller mindre er kommet af at ryge, og det er jo vores fælles penge, som der går til den slags, så det er en fælles indsats, at vi ser på, hvad vi sammen kan gøre ved dette.
Så der er kommet en strammere rygelov, og man kan , som der er blevet det nye, som man skal se på, for man ved også godt, at det vil blive svært at udfase rygning fra den ene dag til den næste, så det er strammere og strammere tiltag, der skal tages.

Rygere skal have deres udendørs askebægre

Men folk ryger stadig, selvom det bliver dyrere og dyrere, der er færre steder, man må ryge, og der er ikke reklamer for tobak med videre. Men det er en vane for mange, og der er folk, der har besluttet, at de vil ryge, indtil det ikke kan lade sig gøre længere, og det er den generation og de folk, som vi “skal af med”, og så kan vi lære de yngre generationer, at det er usundt at ryge, for så kan vi komme af med det.
Men selvom er forvist til at ryge udenfor mange steder, og man ser det som en personlig sag, så vil mange, der har arbejdspladser, butikker med videre, ikke have, at der ligger cigaretskodder og andet, hvorfor det kan være praktisk at sætte sådan nogle udendørsaskebægre op, for det er bare ikke alle, der kan finde ud af at komme af med de skodder selv på en måde, som der er godt for miljøet, så man er nødt til at anvise dem, hvordan det skal gøres.