Rytterhjørnet til den kræsne rytter

Jeg er hverken snoppet eller rig, men derfor kan jeg godt være kræsen når det gælder mit udstyr til både mig selv og min hest. Det skal bare være i orden, og sådan har jeg det også med andet sportstøj – for udover at det er produceret i høj kvalitet og holder meget længere, så er det også lidt smartere end andet udstyr. Nu er det ikke små ting man køber når man er rytter og har hest – et er så at man egentligt kun lige har brug for en hjelm og nogle ridestøvler, og så lige en sikkerhedsvest – men derudover, er det mere ren og skær en hobby at få det udstyr man gerne vil have. Jeg bliver også nød til at nævne, at der er altså noget med et par ægte læder ridestøvler – de sidder meget bedre, og de støtter meget bedre benet.

Rytterhjørnets FrontPage siger alt

Man ser med det samme, at det er kvalitets ting til rytter og hest på Rytterhjoernet.dk – Det der var mest vigtigt for mig, var at jeg fik den rigtige sadel til min hest – her var det at Rytterhjørnet var rigtig gode til at vejlede mig, og fortalte at jeg kunne få den med hjem på prøve, og evt. få en sadelmager ud for at se om den lå som den skulle på hesten. Det var guld værd, og jeg er sikker på at det ville min hest også sige, hvis den ellers kunne tale – men jeg sidder rigtig godt i den sadel.