Vil det gøre ondt hos en fysioterapeut?

Der er desværre nogle, som der er mere eller mindre bange og nervøse for at komme til en Fysioterapi Aalborg, fordi de tror, det er noget, som der kommer til at gøre gevaldigt ondt.
Her skal man huske på det gode ordsprog med, at tingene nogle gange skal gøre ondt, før at de kan gøre godt.
Desuden handler der jo også om ens smertetærskel, og man kan gøre det værre i ens hoved, end hvordan det rent faktisk kommer til at være, når man først ligger der på briksen, men man har bare gået i lang tid og bildt sig ind, at det virkelig kommer til at være noget, der vil gøre gevaldigt ondt.
Men man skal først og fremmest huske på, at ingen fysioterapeut er ude på at påføre sig smerte, fordi det skal gøre ondt, men der er måske nogle øvelser og bevægelser, som man kan mærke mere end andre, fordi man skal have rettet kroppen til.
Det kommer jo både an på, hvor smidig man er, og hvad der skal gøres ved en.

Hos fysioterapeuten kommer det ikke til at gøre mere ondt, end hvad du har brug for

Hvis man nu er meget stiv i leddene, man dyrker ikke så meget motion, og generelt får man ikke rørt kroppen så meget, så kan det godt være, at man kommer til at opleve lidt smerte i kroppen på steder, man egentlig ikke kendte til, når man kommer til en fysioterapeut.
Med tiden vil det nok gøre mindre ondt, og man vil mærke, hvordan man kan bevæge kroppen meget mere, end hvad man kunne tidligere; og de skavanker, som man gik med, forsvinder da også med tiden, så man bemærker, at det var besværet værd.
Af den grund er det da klart, at man måske ikke ligefrem glæder sig til, hvordan det kommer til at blive oplevet hos en fysioterapeut, men man kan være sikker på, at det, som der kommer til at ske, er med til at gøre, at man får det bedre på længere sigt.
Så man skal ikke holde sig væk fra den fysioterapeut, hvis man er bange for, det kommer til at gøre ondt.