Fordelsagtige priser på toner

Der er et stort udbud af toner og blækpatroner på markedet, men der hvor jeg har min bedste erfaring og er mest tilfreds, er når jeg handler hos Billigtoner.dk. Der er ingen slinger i valsen, tingene er bare i orden, og deres kundeservice er der mange der kan lære en del af. Jeg har haft skiftet printer undervejs, og selvom jeg nu har en anden type printer, så kan jeg stadig få de fordelsagtige priser på de tonere der hører til min nuværende printer. Jeg tror ikke der er mange andre virksomheder der har så mange forskellige slags toner og blækpatroner til så mange forskellige slags printere som Billigtoner.dk har – jeg var målløs da jeg så det. Jeg var glad for at jeg kunne købe de her kompatible toner til min nye printer.

Colour toner til Canon printer

Jeg plejer altid at købe mine farve tonere sådan med jævne mellemrum, og den sorte farve bruger jeg åbenbart bare meget mere af, så den må jeg bestille lidt ekstra når jeg alligevel er i gang med at bestille de kulørte farver. På et tidspunkt var jeg nødsaget til at kontakte BilligToner, og jeg fik simpelthen den bedste behandling jeg kunne ønske mig, og det var langt over min forventning – så det var også lige med til at gøre min dag god, og til at jeg lige føjede dem til som foretrukne på min pc. Jeg er nok blevet det man kalder en loyalitets kunde, for jeg tror ikke at jeg skifter leverandør nogensinde.